dilluns, 7 de març del 2011

ja queda menys pel 5è mercat somiatruites! Amunt les atxes!

El proper Dissabte 26 de Març celebrarem el 5è mercat somiaturites, d'11 del matí a les 8 del vespre a la Plaça Europa de Manresa, amb peces artístiques multicolors i multisectorials: joieria, moda, il.lustració, llibres artesans, samarretes, complements... Els participants ja estan preparant les seves obres, qui encara no s'hagi apuntat penseu que hi sou a temps!

Podreu participar també en un taller de llibretes i de literatura reciclada per part de www.llibres-artesans.com, i potser hi haurà altres tallers més en aquesta edició, us animeu a preparar el vostre?

També podrem gaudir com sempre de música a càrrec de PDs o bé de les persones que vulguin compartir durant una estona les cançons del seu mp3 amb la fira! Això si que és Plug&Play!

En aquesta edició estem cercant també actuacions de carrer, especialment titellaires, però també artistes de malabars, acrobàcies, etc... Si voleu participar escriviu-nos, i si coneixeu algú que s'amotlli a aquesta característiques, feu-li arribar aquest enllaç, gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada