bases somiatruites

El mercat somiatruites pretén reactivar algunes places de Manresa en poc ús tot donant vida a les creacions d'artistes de qualsevol vessant creativa, per a que les seves obres surtin a la llum i s'exposin al públic.

Quatre vegades a l'any i coincidint aproximadament amb els canvis d'estació, transforma una plaça del Barri Vell (Gispert, Carme, Valldaura o Europa) en un mercat-galeria en el que s'exposen creacions originals de disseny de moda, complements, teixits, il·lustració, bijuteria, llibres artesans, instruments musicals, etc... productes, en definitiva, amb ànima i artesanals.

Amb aquest mercat es pretén habitar les places per a potenciar la creació, l'experimentació, la peculiaritat, l'originalitat i per a què les persones amb inquietuds artístiques puguin donar a conèixer les seves creacions en un ambient cultural, proper i quotidià.

El somiatruites no es limita, però, a ser un mercat d'exposició, sinó que envaeix també l'espai sonor, amb actuacions musicals de PDs i música en directe, així com l'espai físic amb intervencions plàstiques en la pròpia plaça.

A més, també inclou tallers de mostra o participatius, i està obert a noves propostes.


Inscripcions

Si sou artistes de mena, voleu formar part d'aquest mercat i reuniu els requisits, haureu d'emplenar el full d'inscripció i enviar un dossier de treballs a somiatruites4@gmail.com en format pdf/jpg. El dossier ha de constar d'un mínim de 5 fotografies del treball i una memòria explicativa del procés i del projecte.

Si es vol participar en la mostra sonora, s'haurà d'enviar una gravació, o si es vol participar com a PD enviar un email especificant estil de música, etc...

Si algú vol participar fent un taller de mostra o participatiu, també haurà d'indicar-ho a la fitxa, especificant-ne el tipus de taller i els requisits d'espai.

Tingueu present que hi haurà un nombre limitat de participants, i que per tant s'establirà un criteri de selecció previ per part de l'organització.


Requisits

  • Els participants hauran de ser majors d'edat.
  • Les obres hauran de ser artístiques artesanals, de creació pròpia i originals.
  • A la parada s'ha de presentar el tipus d'obra pel que s'ha sol.licitat la participació. No es permet presentar obra de diferents característiques a aquella amb la que s'ha aprovat la participació al mercat.Preus i pagament

El preu de la inscripció és de 15 Euros, que cobreixen l'assegurança de responsabilitat civil, despeses d'organització i de difusió del mercat.

El pagament es realitza en efectiu en iniciar el mercat.


Funcionament

Es convoca els assistents una hora abans de l'obertura al públic del mercat, per a tenir temps de parar les carpes i muntar les taules amb les creacions a exposar.

L'organització aporta les carpes, taules i cadires, a no ser que s'especifiqui el contrari.

Els participants cal que duguin:

  • La decoració adient per la seva taula (fan 220 x 70 cms.)
  • La seva font de llum: una o dues bombetes de baix consum amb el cable corresponent i endoll mascle.
  • A poder ser, cal dur també un allargament.


Sol.licitud full d'inscripció i més informació:
email : somiatruites4@gmail.com
blog : mercat-somiatruites.blogspot.com
facebook : www.facebook.com/mercatsomiatruites

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada