dimarts, 24 de maig del 2011

Somiatruites + Manrusionica, 4 de Juny a la Plaça Major!

El dissabte 4 de Juny celebrarem una nova edició del mercat somiatruites, l'event mitjançant el qual traiem al carrer l'art i l'artesania que fins ara restava enterrada en les cases particulars i que per fi tenen un espai òptim especialitzat en fer públics aquests treballs personals d'artesania i disseny.

Aquesta edició serà molt especial en primer lloc per la ubicació, la Plaça Major de Manresa, que ens ofereix unes possibilitats d'espai i serveis immillorables. I en segon lloc perquè ens hem al.liat amb el festival de música electrònica Manrusionica per a donar encara més força a aquesta festa de l'art per la cara.

Així doncs, a més de les habituals obres de joieria, moda, complements, llibres artesans, il·lustració, samarretes, etc. podrem gaudir d'alguns dels millors Djs del moment en música electrònica. Les actuacions, dins del festival Manrusionica, es duran a terme entre les 10 del matí i les 8 del vespre, qualsevol moment serà bo per a treure el cap a la Plaça Major!



A més de les parades i les sessions musical, podeu trobar també l'habitual taller de llibretes reciclades de llibres artesans; traieu del calaix els papers per reciclar i amb una caixa de cartró de cereals, de cervesa o de puré de patates en farem una bonica llibreta reciclada!

Us esperem doncs dissabte 4 de Juny a la Plaça Major de Manresa, Somiatruites + Manrusionica pel mateix preu: 0,0€!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada