dimarts, 18 de desembre del 2012

Per fer cagar el Tió, Mercat Somiatruites de Nadal!


Ho ho ho! Ens complau informar que la nostra fira artística i artesanal favorita torna a Manresa tot aprofitant els pocs dies que resten per a Nadal. En aquestes dates tots cerquem alguna cosa per algú; ja sigui per un amic invisible, per una neboda acabada de néixer o per un germà, què millor que regalar peces fetes a mà a aquells que estimem?

En aquest proper Mercat Somiatruites, que es durà a terme durant el 22 de desembre a la Plana de l'Om (Manresa), podreu trobar joguines, joies, roba, caixes de vidre, entre d'altres objectes, tots amb la garantia de ser originals i artesanals.

Per què hem de recórrer a grans marques o grans centres comercials si ben a la vora de casa podem aconseguir que el nostre regal sigui únic? I és que l'art és per tot arreu, qualsevol de les peces que s'hi apleguen destil·len creativitat i traça.

Durant tota la setmana us informarem de qui són els artistes que hi participaran en el Mercat Somiatruites del proper dissabte i de les tècniques que utilitzen per tal de fer les seves obres.

Moltes gràcies a tots, esperem la vostra visita!

Tallers Infantils
  • Punt de llibre nadalenc: preu 1€/material inclòs
  • Mixines de Papercraft: preu 1€/material inclòs
A càrrec de Meri Gil i Virginia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada