dimecres, 14 de març del 2012

Mercat Somiatruites Primaveral

Encetem el 2012 amb aquest primer Mercat d'Art de l'any, el Somiatruites Primaveral amb el que celebrem l'arribada d'aquesta estació!

Després del despaterrant èxit de l'Extra Nadal, tornem amb més energia creativa que mai, aquesta vegada al bell mig de Manresa, a la Plaça Sant Domènec! Allí estarem de les onze del matí a les 9 del vespre.

Serà l'escenari perfecte per la festa que us hem preparat: més de 25 artistes de la roba, complements, disseny, il·lustració, llibres i quaderns artesans, bijuteria, etc. I ja sabeu que tot el que trobeu a les parades dels mercats Somiatruites està fet per la persona que us atén, garantia somiatruites!

Us hem preparat també un parell de tallers de lliure i gratuïta participació que estaran oberts tota la jornada:

A més, continuant amb la nostra invasió sonora de plaçes, hi haurà PDs tot el dia, tot i que també podeu dur la vostra música en qualsevol mp3 i punxar una estona, veniu a compartir-la amb nosaltres!

I a la tarda, de 6:30 a 8:30, l'actuació estel·lar: per primera vegada al bages, Break Down Palace! No us els perdeu! En breu anirem donant més informació d'aquest jove grup de Tàrrega.

El 24 teniu doncs una doble cita: una és amb la primavera i l'altra amb el Mercat d'Art Somiatruites! Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada